Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2013/2014

Letní turnaje

publikováno 31.07.2014

Během letní přestávky jsme se zúčastnili čtyř turnajů v malé kopané. Jako první přišel na řadu Memoriál Pavla Outraty v Podolí u Brna. Do základní skupiny jsme dostali nelehké soupeře: Helas "C", Toka Brno, SK Líšeň a polský Gaztar (výsledky: 2:5; 2:4; 6:0; 5:6)  Vyhráli jsme pouze jednou, nad Líšní, ale i přesto jsme postoupili do osmifinálových bojů. Narazili jsme na mladé mužstvo s názvem "Hafenáři". Se soupeřem jsme si poradili a postoupili o čtvrtfinále. Zde jsme konečně ukázali naši sílu a zvítězili jednoznačně 7:1. V semifinále na nás čekal ligový celek v podobě Agromeli Brno. Bili jsme se do poslední minuty, ale bohužel Agromeli ukázalo zkušenost a zvítězilo 3:1. O 3. místo jsme se již podruhé na turnaji setkali s Tokou Brno. I přesto, že jsme 0:2 prohrávali, jsme dokázali zmobilizovat zbytky sil a utkání otočit na konečných 4:2 pro nás. Nikdo z nás po nevydařené základní skupině nečekal, že bychom mohli dosáhnout na bronzovou pozici. Ukázalo se, že turnaje začínají až v play-off, a to jsme zvládli více než dobře.
Poslední víkend v červnu již pátým rokem jezdíme na největší turnaj v malé kopané do Svitav - Qanto cup. Zde jsme opanovali jak základní skupinu (výsledky: 2:1; 4:1; 3:1; 5:2), tak i semifinálovou skupinu (výsledky: 4:0; 3:2; 1:0; 1:0). V prvním kole play-off jsme narazili na pozdějšího vítěze Fitness4 Brno. Během počátečního oťukávání se soupeři podařilo vstřelit slepenou branku. I přes veškerou snahu se nám nepodařilo vyrovnat, naopak "fitnessáci" přidali minutu do konce druhou branku. Tímto utkáním naše cesta na Qanto cupu 2014 skončila, i tak být na 17. - 32. místě ze 110 týmů je úspěch.
Následující víkend bývá ve znamení tradičního Hyundai cupu, který pořádají nedaleké Vilémovice. Do turnaje jsme vstupovali jako jedni z možných adeptů na titul, to jsme si ale nepřipouštěli a šli jak se říká "zápas od zápasu". V základní skupině jsme ani jednou nezaváhali a se skóre 13:1 postoupili z prvního místa (výsledky: 3:0; 2:0; 2:0; 3:1 a 3:0k). Druhý den jsme načali remízou 2:2 se sousedním Lipovcem. Následovaly dvě pohodlná vítězství 5:0 + 4:0 a opět postup z prvního místa. V osmifinále se nám postavili Podsadití sobci. Od první minuty jsme měli utkání pod kontrolou a vyhráli 6:1. Čtvrfinálové klání bylo z jiného soudku. Tripoli Brno v čele s A. Hladkým či V. Bombiczem z Bohunic. Díky T. Jarůškovi jsme se ujali vedení a od tohoto okamžiku jsme se museli bránit, jelikož Tripoli vyrukovalo s power-play. Naše obrana byla neprostupná a nutno podotknout, že při nás stálo štěstí, ale i to ke sportu patří. Minutu před koncem jsme dokázali přidat branku a mohli jsme se plně soustředit na semifinále. Tam jsme se stejně jako loni střetli s Kinder teamem. Zde nás podržel gólman F. Hlaváček, který nepřipustil vyrovnání. Po stejném výsledku jako ve čtvrtfinále jsme si podruhé na tomto turnaji zahráli finále. Postavila se nám BotaFoga Prostějov. Soupeř se během play-off vydal ze všech sil a díky tomu jsme s přehledem dokráčeli ke kýženému prvenství. 
Následující víkend jsme měli volný, jelikož Memoriál Aleše Kakáče v Rudici se konal až 19. července. I zde jsme během minulých tří ročníků posbírali různá umístění, jen to první ne a ne. První utkání nám vůbec nevyšlo a v konečném součtu jsme byli rádi za bod. Během následujících utkání jsme zúročili všechny zkušenosti a dokráčeli až do finále. Zde se nám postavily sousední Jedovnice, z převážné většiny z hráčů hrající Okresní přebor právě za Jedovnice. Uklidnilo nás rychlé vedení a díky dobře odvedené obranné fázi jsme postupně navyšovaly skóre až na konečných 5:1. 
V konečném součtu jsme ze čtyř turnajů odvezli třikrát cenný kov, ve dvou případech ten nejcennější. Tento rok z pohledu letních turnajů je určitě náš nejvydařenější.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery