Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014/2015

Premiérový divizní bod s Remosem Oslavany

publikováno 28.09.2014

Remos Oslavany – Orli BeF Kotvrdovice 3:3 (2:1)

 

Sestava Orli: Němec - Šenk, Daněk, Gromský (C), Beneš -  Jarůšek, Tenora, Doležel, D. Keprt

ŽK: Němec M., Franěk, Michalica – Jarůšek, Šenk

Rozhodčí: Komzák, Šenkýř

Delegát: Kratochvíl

Počet diváků: 30

 

Ač jsme skončili v loňském ročníku KP na 4. místě, bylo nám během přestávky nabídnuto místo v Divizi E, kterou jsme po zvážení přijali. Určité změny dostál i kádr mužstva. Z pozice brankáře se do funkce trenéra posunul Michal Válek, za něj jsme jako náhradu přivedli Filipa Němce. Do pole se nám podařilo získat dalšího novice, co se futsalu týče, Jakuba Tenory. Hostování z FPO Blansko bylo prodlouženo Michalu Benešovi.

V našem premiérovém vystoupení v Divizi jsme zajížděli do Ivančic, kde se nám postavil Remos Oslavany. Hnedka v úvodu vyzkoušel pozornost domácího gólmana nepříjemnou střelou Keprt. Na druhé straně byl pozorný Němec, když reflexivně vyrazil míč na roh. Ve 3. minutě se domácí dostali do rychlého protiútoku, jejich pokus Němec opět zlikvidoval. V 7. minutě se dostal ke střele novic Tenora, jeho krásná střela ale ke gólu nevedla. O minutu později jsme propadli po našem rohovém kopu, protiútok zlikvidoval gólman Němec. V polovině první půle byl faulován Daněk, sám postižený se spolu s Jarůškem ujali rozehrání a Daněk se štěstím prostřelil domácího strážce svatyně – 0:1. Ve 14. minutě měli blízko k brance domácí. Střelu jsme zblokovali na roh, po následné rozehrávce se v našem pokutovém území odehrál závar, ani z něho Oslavany branku nevytěžily. V 15. minutě byla hra z naší strany rozháraná, a tak trenér Válek sáhnul k „time-outu“. O několik okamžiků později bylo na světě vyrovnání. Domácí předvedli pohlednou akci, rozťukali si protihráče a na následnou střelu již nestačil Němec zareagovat – 1:1. Dvě minuty před koncem první půle domácí dokonce zvrátili stav na svou stranu. Ukrytou střelu z pravé strany naneštěstí pro nás propadla Němcovi pod tělem až do branky – 2:1. Ve 26. minutě po střetu s Jarůškem musel vystřídat domácí brankář. Do 30. minuty jsme měli více ze hry, ale šancí jsme si příliš nevypracovali. Za zmínku stojí pouze střela Jarůška, jenž orazítkovala tyč. Na nadcházející rohový kop si naběhnul Šenk, jeho střela byla zblokována, odrazila se k Jarůškovi a tentokrát se náš útočník nemýlil – 2:2. Ve 32. minutě se vřítil do domácí obrany Šenk, dvakrát mu byla ponechána výhoda, i přesto dokázal míč dopravit do sítě – 2:3. Oba týmy ve 36. minutě nasbíraly pět faulů, ten šestý přišel z naší strany, což logicky vyústilo v „desítku“. S tou si Němec bravurně poradil a svůj tým podržel. Zbývaly tři minuty do konce a Oslavany si vzaly „time-out“, aby se takticky připravily na „power-play“. A byly úspěšní zhruba po půl minutě, když jim naši hráči dali dostatek prostoru, tvrdá střela zaplula do branky – 3:3. Ani jeden tým nedokázal podruhé zvrátit stav na svou stranu, tak se v premiérovém kole Divize E o body podělily.

V dalším kole přivítáme na domácí palubovce v Jedovnicích brněnskou TOKU, která v 1. kole porazila Kloboučky v poměru 9:3. Nečeká nás nic lehkého, přijďte podpořit náš tým, začínáme v pátek 3. října od 20:30. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery