Úvod » Sezóna 2014/2015

"Gólmani v hlavní roli" aneb remíza 2:2 s Líšní

publikováno 21.10.2014 (aktualizováno 23.11.2014)

Orli BeF Kotvrdovice – SK Líšeň Brno „A“ 2:2 (0:1)

Orli: Němec – Hlaváček, Šenk, Stehlík, Daněk, Gromský, Beneš – Jarůšek, D. Keprt, Paděra, Zouhar

Branky: Němec, Zouhar – Grus, Pernica

ŽK: Beneš, Gromský, Jarůšek, Zouhar – Smital

Diváků: 40

Rozhodčí: Radim Čep, Ladislav Zukal

Delegát: Zoltán Forró

 

V rámci druhého domácího utkání v letošním ročníku Divize E jižní Moravy jsme na palubovce v Jedovnicích přivítali celek z Brna Líšně. Úvodních deset minut jsme soupeře bránili od půlky a spoléhali na „brejky“. Hosté nám svým pohybem často dělali problémy, jejich zakončení jsme buďto zblokovali nebo byl vždy pozorný Němec. Ani naše tři rychlé kontry brankou neskončily. V 11. minutě se potvrdilo pravidlo „nedáš, dostaneš“, Macháč na straně Líšně střelu pokryl, rychle rozehrál a hostující obránce chytře zakončil a poslal svůj tým do vedení – 0:1. Poté jsme začali proti soupeři vystupovat, což postupem času neslo ovoce, jenže jsme nebyli schopni prostřelit výborného Macháče. Dvakrát jej zachránila také branková konstrukce.

Do druhé půle nás posílil Gromský, který měl pracovní povinnosti. Naopak ze hřiště museli kvůli zranění Hlaváček a Dan Keprt. K vidění bylo pohledné utkání plné střel, skvělých zákroků, ale také faulů. Oba týmy již v 9. minutě nasbíraly pět faulů a bylo jen otázkou času, kdo bude rozehrávat „desítku“. Bohužel jsme to byli my, kdo fauloval a soupeř tvrdou střelou k tyči tuto výhodu využil – 0:2. Zanedlouho jsme se dočkali také my, desetimetrový kop rozehrál Zouhar, ale Macháč jeho střelu i dorážku pokryl. Agresivní Líšeň se nevyvarovala dalšího faulu a my dostali další příležitost ke korekci. Tentokrát se „desítky“ ujal gólman Němec. Macháč si na tvrdou střelu sice sáhnul, jenže míč „doskotačil“ až za čáru – 1:2. Posledních pět minut se hrálo nahoru dolů, útok střídal útok, létala jedna střela za druhou, oba gólmani předváděli dechberoucí výkony! Jednou svého kolegu v bráně zastoupil Beneš, který akrobaticky „nůžkami“ vykopl z šibenice jistou branku, parádní futsalový moment! Do konce hrací doby jsme soupeři nabídli ještě jednu „desítku“, ale střela se do branky nevlezla. S prohrou se nehodlal smířit neodstavitelný Zouhar. Dvě minuty před koncem si pokryl míč a z otočky nedal Macháčovi sebemenší šanci.

Líšeň si v pátečním utkání připsala premiérový divizní bod, pro nás to byl bod s pořadovým číslem 3 za třetí remízu. Nadále čekáme na premiérové vítězství, tuto sérii se budeme snažit zlomit v sobotu 25. října 2014 od 20:00. Soupeřem nám bude Lazor Vyškov, utkání se odehraje ve SH Vyškov – Purkyňova. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery