Úvod » Sezóna 2014/2015

O vysoké výhře rozhodla poslední pětiminutovka

publikováno 12.12.2014

Orli BeF Kotvrdovice - Remos Oslavany 11:3 (4:2)

Střelci branek: 3x Horáček, 2x Dan Keprt, 2x Radek Keprt, 2x Stehlík, Gromský, Hlaváček - 2x Čermák, Kolář

Sestava Orli: Hlaváček (Němec) - Daněk, Gromský (C), Horáček, Paděra, Stehlík - D. Keprt, Zouhar, Kratochvíl, R. Keprt

Sestava Oslavany: Franěk (Sedláček) - Jašek, Němec, Procházka, Čermák, Oulehla, Pospíšil, Koudelný

ČK: Oulehla David (2. ŽK)

Průběh utkání: 

  • 1:0 - Stehlík
  • 2:0 - Horáček
  • 3:0 - Horáček
  • 3:1 - Čermák
  • 3:2 - Kolář
  • 4:2 - R. Keprt
  • 5:2 - D. Keprt
  • 5:3 - Čermák
  • 6:3 - R. Keprt
  • 7:3 - D. Keprt
  • 8:3 - Stehlík
  • 9:3 - Horáček
  • 10:3 - Gromský
  • 11:3 - Hlaváček (desetimetrový kop)
Podruhé jsme se v letošní sezóně utkali s celkem Remos Oslavany. Z venkovního klání jsme si přivezli premiérový divizní bod za remízu 3:3 (2x Šenk, Daněk). O vítězství jsme přišli až v závěru, kdy soupeř sáhnul k power play a potrestal naše špatné postavení pěknou střelou do horního růžku. Do pátečního utkání jsme nastoupili s cílem zvítězit a trošku poodskočit spodku tabulky. 
Vstup jsme měli raketový, během krátké chvíle jsme si vypracovali 4 tutové šance, ale Stehlík, D. Keprt, Kratochvíl ani kapitán Gromský nedokázali svoje pozice zužitkovat. To se nám povedlo až v 5. minutě, kdy upláchnul Stehlík a tvrdou střelou na zadní tyč otevřel skóre - 1:0. Následovala střela Radka Keprta, která se ovšem odrazila od břevna pouze na brankovou čáru. Za necelé dvě minuty zaúřadoval hned dvakrát "malý velký Honza". Byly to jeho premiérové dvě branky v divizní soutěži, v předešlých třech utkáních vyšel střelecky naprázdno - 3:0. Bohužel jsme se nechali uchlácholit a dovolili jsme soupeři bezprostředně zareagovat. Na 3:1 snižoval Čermák, kdy nachytal Hlaváčka a poslal mu míč mezi nohama do sítě. Z dalšího útoku hostí jsme inkasovali podruhé - 3:2. Více jsme toho soupeři nepovolili, navíc se nám zásluho Radka Keprta po pěkné kombinační akci povedlo odskočit na rozdíl dvou branek - 4:2. 
Ve 25. minutě stvrdil svůj dosavadní dobrý výkon brankou druhý z bratrů Keprtů Dan. Střelou na zadní tyč nedal hostujícímu gólmanovi sebemenší šanci - 5:2. Soupeř se nevzdával a opět redukoval náš náskok, dobře sehraný protiútok a stav 5:3. Ve 30. minutě vsítil druhou branku v utkání Radek Keprt -  6:3. Následovalo trestuhodné zahození šance, o které se postaral Zouhar s Radkem Keprtem. V jiném utkání by nás to mohlo hodně mrzet!!! Soupeři nezbývalo nic jiného, než zkusit hru bez brankáře. V obranné činnosti jsme získali míč, soupeř nemohl prostřídat gólmana, a tak štěstí zkusil Dan Keprt. Vracejícímu se "brankáři" proskotačil míč mezi rukama nešťastně až do branky - 7:3. To byl zlom celého utkání, Oslavany kapitulovaly a my v poklidném tempu přidávali další branky. Na 8:3 zvyšoval "bodlem" Stehlík, za půl minuty dovršil HATTRICKT Horáček - 9:3. Navíc Oulehla dostal za protesty vůči rozhodčímu druhou ŽK a musel předčasně do sprch. Početní převahu jsme znásobili hrou bez brankáře. Necelou minutu jsme vyčkávali a poté udeřili. Volný prostor před brankou zužitkoval Gromský, který jemně tečoval Němcův nástřel na branku - 10:3. Oba týmy nasbíraly za druhou půli po pěti faulech, osudový šestý spáchal již frustrovaný soupeř. Desetimetrového kopu se zhostil gólman Hlaváček a tvrdou střelou stanovil konečný stav na vysokých 11:3.
Následuje krátká pauza, kterou vyplníme dvěma turnaji. Nejprve zavítáme do nedalekého Blanska na Štěpásnký turnaj, kterého se účastní 10 mužstev. Ve dnech 2. - 4. ledna pořádáme v Jedovnicích EAGLECUP 2015. V pátech bychom rádi uspořádali turnaj žen, vše ale záleží na přihlášených mužstvech. Hlavní turnaj vypukne v sobotu a neděli 3. - 4. ledna 2015. Stále máme volná místa, pokud se chcete zúčastnit, přihlášku naleznete na www.eaglecup.webnode.cz. Čerstvé informace poskytujeme také na našich facebookových stránkách Orli BeF Kotvrdovice či v události pod názvem EAGLECUP 2015.
Další mistrovské utkání je na programu 9. ledna, v kterém se utkáme s ambiciózním brněnským celkem TOKA Brno. Čas výkopu je stanoven na 21:00, místo konání SH Brno Bohunice.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz