Úvod » Sezóna 2014/2015

Vstup do jarní části nám nevyšel

publikováno 10.01.2015

TOKA Brno – Orli BeF Kotvrdovice 5:3 (2:1)

Sestava: Němec (Hlaváček) – Horáček, Šenk, Stehlík, Gromský – Beneš, R. Keprt, Paděra, Jarůšek, Zouhar, Doležel

Střelci: 3x Ryšavý, Boháč, Kršák – Hlaváček, Šenk, Zouhar

ŽK: Němec, Stehlík, Šenk, Zouhar

ČK: Jarůšek (po 2. ŽK)

Rozhodčí: Martin Kabeláč (3,5); Michal Gasnárek (3,5)

Delegát: Marek Blažek

Počet diváků: 25

 

Po krátké zimní přestávce, kterou jsme vyplnili dvěma turnaji (Štěpánský – Blansko – 1. místo + Eagle cup – čtvrtfinále), následovalo naše třinácté vystoupení v Divizi „E“. Soupeřem nám byla velmi silná TOKA Brna. My jsme pouze vinou lehkých zranění šetřili trojici Daněk, D. Keprt a Kratochvíl. Soupeři chyběl vykartovaní Demko s Makišem.

Utkání začali lépe domácí, svým pohybem nám dělali místy velké problémy. Odměnou jim byla vedoucí branka – 1:0. Záhy mohl vyrovnat Jarůšek, kterému ovšem vůbec nesedlo zakončení. Blízko k brance byl také Paděra, krásnou nahrávkou ke skórování ho vybídl Hlaváček, bohužel ani on nebyl úspěšný. Vyrovnat se nám podařilo po dlouhém výhozu Němce na Zouhara, který se obtočil kolem bránícího protihráče a levačkou napálil míč „pod víko“ – 1:1. Se soupeřem jsme dlouho krok nedrželi, tvrdá přízemní střela domácího obránce proskotačila mezi nohama Němce až do sítě – 2:1. Do poločasového hvizdu měl k dispozici samostatný nájezd Gromský, jenže směr jeho zakončení gólman vystihl.

Podruhé v utkání se nám podařilo vyrovnat, a to díky rychlonohému Šenkovi – 2:2. Tři minuty na to jsme opět inkasovali. Hlaváček nedokázal míč odkopnout do bezpečné vzdálenosti, naneštěstí se jej zmocnili domácí a tuto hrubou chybu nadvakrát potrestali – 3:2. Čtvrté brance TOKY předcházel očividný šlapák na našeho hráče, ale rozhodčí tuto situaci posoudil obráceně. Orli podlehli nekoncentrovanosti, čímž usnadnili domácím navýšení vedení na 4:2. Od této chvíle jsme se soustředili převážně na výkon obou rozhodčích, který byl po celé utkání velmi slabý!!! Poté nám nebyla odpískána jasná penalta po zákroku na Doležela. To natolik vytočilo frustrovaného Jarůška, který po protestech vyfasoval druhou ŽK a musel se odebrat předčasně do sprch. TOKA hrála zodpovědně a hlavně kombinačně v pohybu, z čehož vyplynula pátá branka. Po krásné souhře se ujali vedení v poměru 5:2. Minutu do konce se nad námi zřejmě smiloval rozhodčí Gasnárek, který odpískal hraní rukou jednoho z „bílých“. Penalty se ujmul Hlaváček a nekompromisně ji proměnil – 5:3.

Nejenže jsme z Bohunic odjeli naprázdno, navíc jsme se pro domácí utkání s Květnicí Tišnov obrali o dva vykartované hráče. Jarůšek bude po ČK čekat na verdikt STDK, Zouhar má 1 zápas STOP (4. ŽK). S Květnicí hrajeme v pátek 17. ledna 2015 od 20:30 v jedovnické SH.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery