Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014/2015

Senzace se nekonala, body putují do Tišnova

publikováno 17.01.2015

Orli BeF Kotvrdovice – 1. FC Květnice Tišnov 3:6 (2:5)

Sestava Orli: Němec – Horáček, Šenk, Stehlík, Gromský, Daněk – Paděra, Beneš, R. Keprt

Branky: Beneš, Stehlík, Paděra – 2x Chlup, 2x Panovský, Šnédar, Marvan

ŽK: Beneš – Brodecký

Rozhodčí: Radim Čep, Karel Linhart

Delegát: Martin Dilhof

Počet diváků: 30

 

V rámci 14. kole jsme na domácí palubovce v Jedovnicích hostili celek z Tišnova. Podzimní měření sil vyznělo jasně pro Květnici, která měla po celé utkání osud jasně ve svých rukou. Uhráli jsme přijatelný výsledek 5:2. Do utkání jsme nastoupili značně oslabeni. Chyběla nám pětice útočníků – vykartovaní Jarůšek se Zouharem a zraněné trio Doležel, Kratochvíl a D. Keprt.

Nezačali jsme vůbec dobře, kdy Paděra zbytečně ztratil míč u půlící čáry a rychlý kontr skončil brankou – 0:1. Netrvalo dlouho a hostí se ujali dvoubrankového vedení. Volný přímý kop z ideální vzdálenosti  prošel Němcovi nešťastně mezi nohama – 0:2. Na druhé straně mohl snížit Šenk, ale na zadní tyči nebyl včas. O chvíli později v dobré pozici selhal Beneš. Nedáš, dostaneš! Opět se toto pravidlo potvrdilo, ač jsme to soupeři opět hodně ulehčili. Janás v souboji o míč přetlačil svého soka a výbornou nahrávkou na svého protihráče zužitkovali naší rozhozené obrany - 0:3. Nevěděli jsme, co na pohyblivé a jisté hráče Květnice hrát. Vázla nám komunikace a přebírání.  V rychlém sledu jsme inkasovali ještě dvakrát. Hosté pohodlně kráčeli k dalším třem bodům. Před koncem první půle jsme využili jejich uspokojení a dokázali výsledek korigovat. Nejprve se šťastně trefil Beneš, jeho tečovaná střela zapadla za bezmocného Šteifa – 1:5. Půl minuty před sirénou se prosadil svojí „slabší“ nohou Stehlík a trefil se náramně – 2:5. Možná jsme do utkání vstoupili s přílišným respektem k soupeři, který má bohaté zkušenosti nejen z divize, ale i 2. ligy. Dvě branky na sklonku první dvacetiminutovky nám ale ukázaly, že se s nimi hrát dá, ale musíme se vyvarovat hrubých chyb, lépe komunikovat a obsazovat rotující hráče.

Druhá půle byla z naší strany naprosto odlišná, lepší! Výše zmíněné nedostatky jsme začali plnit a soupeři jsme již nedovolovali výraznější navýšení skóre. Když už, tak nás opět podržel výborný Němec v brance. V 35. minutě se nám dokonce podařilo snížit na rozdíl dvou branek. Beneš vybojoval míč a na konci rychlého protiútoku stál Paděra, pro něhož nebyl problém uklidit míč do prázdné branky – 3:5. Byla to jeho premiérová divizní trefa. Blízko ke vstřelení branky byl zanedlouho agilní Beneš, ale Šteifa nadvakrát nepřekonal. Květnice si výsledek pohlídala. Ještě jej přizdobila jednou brankou. Orli již neměli síly zareagovat na rychlý kontr hostí – 3:6.

Další mistrovské utkání sehrajeme v pátek 23. ledna 2015 s Líšní. Hraje se v Rousínově od 20:00. Toto utkání pro nás bude velmi důležité a musíme jej zvládnout, abychom si udrželi odstup od sestupových pozic. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz