Úvod » Sezóna 2014/2015

Tři body zařídilo Doleželovo bodlo

publikováno 25.01.2015

SK Líšeň Brno – Orli BeF Kotvrdovice 6:7 (2:5)

Sestava Orli: Němec – Horáček, Šenk, Stehlík (C), Gromský – Beneš, Paděra, Kratochvíl, Zouhar, Doležel

Střelci: Soukup Adam 2, Smital Pavel 2, Pernica Přemysl, Pastva Tomáš - Šenk Michal 3, Doležel Jan, Gromský Petr, Zouhar Tomáš, Horáček Jan

ŽK: 0 – Gromský, Zouhar

Rozhodčí: Viktro Bláha, Michal Herold

Delegát: Květoslav Lasovský

Počet diváků: 10

 

V rámci 15. kola futsalové divize „E“ jsme zajížděli do Rousínova, kde jsme se střetli s celkem SK Líšeň Brno. Do sestavy se vrátil Kratochvíl a Zouhar, naopak chybělo duo bratrů Keprtů (Dan – zranění, Radek – vyhlášení fotbalisty okresu Blansko, vítěz v kategorii Nejlepší dorostenec – pozn. aut.) a Daněk, který má od lednového turnaje pohmožděné koleno. Pro nás se jednalo o důležité utkání, v případě vítězství bychom se vzdálili sestupovým pozicím.

Vstup do utkání jsme měli raketový a zanedlouho jsme si vypracovali solidní náskok. K nezastavení byl Šenk. První branku vsítil dalekonosnou ráno k tyči – 0:1. Poté unikl obraně a prostřelil vyběhnuvšího Macháče – 0:2. Hattrick zkompletoval o dvě minuty později, kdy jsme dobře sehráli brejkovou situaci, na jejímž konci byl agilní Šenk – 0:3. Domácí jsme pustili během úvodní desetiminutovky k jediné střele, se kterou si Němec bez větších problémů poradil. Na 0:4 zvyšoval Zouhar. Využil své přednosti, podržel si obránce na zádech a bleskovou otočkou vymetl šibenici. Ač z velkého úhlu, zamířil dokonale!  Ve 12. minutě prováhal vhodný okamžik rozehrávky kapitán Stehlík. Míč mu vypíchnul napadající protihráč a snížil na 1:4. O chvíli později jsme si po rohovém kopu domácích nešťastně srazili míč do vlastní sítě – 2:4. Rozdíl tří branek nám před poločasovým hvizdem vrátil Horáček, který využil samostatného úniku, gólman byl proti jeho střele bezmocný – 2:5.

Po přestávce jsme museli oželet služby výborně hrajícího Šenka, který musel z osobních důvodů odjet. Do druhé dvacetiminutovky jsme vstoupili vlažně, soupeři jsme nechávali dostatek prostoru ke kombinaci, z čehož pramenily branky v naší síti. Během deseti minut jsme prohospodařili vedení a najednou byl stav vyrovnaný 5:5. Nepomohl nám ani „time-out“. Minutu na to jsme inkasovali pošesté, kdy jsme nechali na zadní tyči zcela osamoceného hráče Líšně a ten vsítil branku hlavou – 6:5. Naštěstí jsme se semkli a nevzdali se. Zjednodušili jsme hru, zlepšili pohyb a vytvářeli si šance. V dobré pozici selhal Paděra, jeho střela trefila pouze boční síť. Ani Zouhar nebyl úspěšný, tvrdou ránou z otočky málem přepůlil břevno. Tři minuty před koncem jsme se konečně dočkali. Neodstavitelný Zouhar našel Gromského, který jemným lobem překonal padajícího Macháče – 6:6. V čase 19:10 nám vrátil vedení Doležel, bodlem na vzdálenější tyč rozvlnil síť – 7:6. Ani power-play domácím kýženou vyrovnávací branku nepřinesla.

Body z Rousínova putují na konto Orlů z Kotvrdovic. Následující víkend máme volno, další utkání je na programu 6. února 2015 od 20:30. V Jedovnicích přivítáme nevyzpytatelný Lazor Vyškov, který v posledním utkání nestačil na Kloboučky a na domácí palubovce jim podlehl 10:13. Určitě bude toto zaváhání chtít napravit v utkání s námi. Přijďte nás v nelehkém utkání podpořit. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz