Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014/2015

Ani 4 branky Urbančoka nestačily

publikováno 08.02.2015

Orli BeF Kotvdovice – Lazor-Domus Vyškov 6:4 (3:1)

Sestava domácí: Němec – Horáček, Stehlík (C), Gromský, Šenk – Beneš, R. Keprt, Zouhar, D. Keprt (Paděra, Hlaváček)

Sestava hosté: Uhlíř – Dorko, Gottvald, V. Novotný – Urbančok, J. Lička, Benda, (M. Lička)

Branky: 2x Gromský, D. Keprt, Zouhar, Šenk, Beneš – 4x Urbančok

ŽK: Zouhar – J. Lička

Rozhodčí: Pavel Marek, Viktor Bláha

Delegát: Květoslav Lasovský

 

V minulém kole jsme dovezli z Rousínova cenné 3 body za vítězství nad Líšní, kdy jsme nejprve prohospodařili tříbrankové vedení, soupeř otočil na 6:5, naštěstí jsme nesložili zbraně a necelou minutu do konce zásluhou Doležela zvítězili. Náš páteční soupeř z Vyškova podlehl v derby Kloboučkům 10:13, což určitě v utkání s námi chtěl napravit.

Vstup byl z obou stran opatrný. Lazor postupnou kombinací hledal skulinky v naší obraně, nám nezbylo nic jiného, než vyčkávat na brejkovou situaci. Jeden nám vyšel náramně, po pěkné kombinaci uklízel do prázdné branky Gromský – 1:0. Poté zahrozil doposud nevýrazný Urbančok, jehož šikovná levačka rozzvonila tyč Němcovy svatyně. Na druhé straně pálil z dobré pozice Zouhar mimo. O minutu později se na pravé straně uvolnil Urbančok a neobvykle pravou nohou šikovně překonal padajícího Němce – 1:1. Vyrovnání netrvalo dlouho, rychlonohý Šenk využil volného prostoru, první střelu Uhlíř pouze vyrazil, naneštěstí pro něj přímo na Šenkovu levačku, která se napodruhé nemýlila – 2:1. Před koncem druhého poločasu jsme stihli vstřelit třetí branku. Zouhar se uvolnil přes svého strážce a umístěnou střelou rozvlnil síť – 3:1.

Během druhé půle naskočili do hry střídající hráči. Na straně domácích Paděra a Hlaváček, hostí nasadili Martina Ličku. Druhou dvacetiminutovku jsme začali pasivně, soupeři jsme poskytli příliš mnoho prostoru, z čehož plynul jejich tlak a šance. V několika případech nás opět podržel gólman Němec. Čím dál více byla ve hře cítit šikovnost Urbančoka, jehož výkon rostl během celého utkání. A byl to právě on, který dokázal po individuální akci snížit na 3:2. Dvoubrankové vedení nám vrátil Beneš, ač střela nebyla nikterak prudká, svůj cíl si našla – 4:2. O tři minuty později jsme na 30 sekund doslova vypadli ze hry, což soupeř nekompromisně potrestal. Duo J. Lička a Urbančok sehráli krásnou akci na jeden dotek, druhý jmenovaný završil s přehledem HATTRICK – 4:3. U vyrovnávací branky na 4:4 nestál nikdo jiný, než Urbančok. Tentokrát měl nejjednodušší pozici, uklízel míč do prázdné branky. V pravou chvíli vytasil bravurní zákrok Němec. Užuž to vypadalo, že agilnímu Urbančokovi jeho blafák vyjde, ale Němec byl rezolutně proti. Dost možná rozhodující okamžik celého utkání. Během necelé minuty nám naše druhá čtveřice opět vrátila klid. V krátkém sledu se trefili D. Keprt a Gromský – 6:4. Zbývalo necelých 5 minut do konce utkání a soupeři nezbývalo nic jiného, než sáhnout k „power-play“. Když už se vyškovští hráči dostali ke střele, byla buď zblokována, nebo ji kryl pozorný Němec. Navíc jsme naší pozorností často narušovali přesilovku hostí a drželi míč v bezpečné vzdálenosti od naší branky.

Nic závažného se již nestalo, tím pádem jsme mohli před asi třiceti diváky slavit další 3 body. Díky zaváhání Kloboučků jsme se před ně opět dostali na rozdíl jediného bodu, ty nestačili na našeho dalšího soupeře, Helas „B“. Navíc jsme se dostali do nejtěsnějšího závěsu právě za Lazor. V sobotu 14. února zajíždíme do Brna-Bohunic, kde se střetneme s již zmíněnou rezervou Helasu. Úřední začátek je v 21:00 hodin.

Výsledky 16. kola: Orli – Lazor 6:4; Kloboučky – Helas „B“ 2:7; Oslavany – Květnice 2:7; Arsenal – Havl. Brod 6:5; Pivovar – TOKA – 4:12; Kalábek – Líšeň 5:1

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz