Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014/2015

Helas udělil Orlům tvrdou lekci

publikováno 15.02.2015

V rámci 17. kola jsme zajížděli do Brna-Bohunic, kde nás čekal Helas "B". Jak bývá zvykem u "B" týmů, jsou posilováni hráči prvního týmu, viz. sestavy:

Sestava Helas: Fruhvirt - D. Cupák (C), Lerch, Kasálek, Lidmila, Shkirych, Pavliš, Hanuš

Sestava Orli: Němec - Šenk, Stehlík (C), Paděra, Beneš - R. Keprt, Jarůšek, D. Keprt, Doležel

Rozhodčí: Štipčák Martin, Gasnárek Michal

Delegát: Hoffman Petr

Počet diváků: 30

 

Po dvou výhrách v řadě jsme chtěli opět bodovat a pokusit se soupeře potrápit. Jenomže rozcvičení a připravení hráči se jen tak nedočkali. Nepříjemností bylo 50ti minutové čekání na rozhodčí, utkání bylo zahájeno až ve 21:50. Před námi se totiž hrál zápas II. ligy Západ mezi Žabinskými Vlky a Gamaspolem Jeseník (utkání skončilo remízou 3:3). Můžeme pouze hádat, co rozhodčím a delegátovi trvalo necelou hodinu, aby tento zápas ukončili. 

Z naší strany to bylo ospalé už od prvních minut, Helas zejména díky triu Cupák, Lerch a Kasálek častěji kontrolovali míč a postupem času si vytrářeli čím dál tím víc brankových příležitostí. První vstřelil v 5. minutě Cupák, který "lišácky" přeloboval Němce. Na druhé straně měl blížko ke skórování Paděra, Doležel ho našel krásnou uličkou, ten bohužel nastřelil pouze tyč. O chvíli později si s obránci pohrál navrátilec do sestavy Jarůšek, ale utopil se v kličkách. Do konce poločasu se hráči Helasu prosadili ještě 4x a na ukazateli svítilo 5:0 pro domácí. 

Po dohodě obou týmů byla vynechána poločasová přestávka, a po výměně stran se hned hrálo. Bohužel během 30 sekund jsme inkasovali další dvě branky. Od této chvíle byla na našich hráčích vidět otrávenost a zmar. Helas si s Orly dělal co chtěl a postupem času naše konto zatížil dalšími sedmi brankami. Čestrný zásah na naší straně zaznamenal Dan Keprt. Druhou branku mohl vstřeli Šenk, ale přáno mu nebylo.

Nezbývá nic jiného, než na tento hrůzný zápas zapomenout a plně se koncentrovat na domácí utkání s Havlíčkovým Brodem, které bude na programu 27. února ve 20:30 v Jedovnicích. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz