Úvod » Sezóna 2014/2015

Arsenal uhájil 1. místo

publikováno 07.03.2015

Arsenal Kuřim – Orli BeF Kotvrdovice 6:2 (3:1)

Sestava Orli: Němec – Stehlík, Horáček, Hlaváček, Daněk, Paděra, R. Keprt, Doležel

Branky: 2x Záboj, Hrazděra, Báňa, Koláček, Táborský – Stehlík, R. Keprt

ŽK: Nováček – 0

Rozhodčí: Pavel, Vala

Delegát: Stix

Počet diváků: 4

 

Do Pohořelic jsme odjížděli ve značně oslabené sestavě, chyběli Jarůšek, Zouhar, Gromský, D. Keprt, Beneš a dlouhodobě zranění Kratochvíl a Tenora. Do pole jsme nasadili i náhradního brankáře Filipa Hlaváčka. Nicméně jsme do utkání šli s odhodláním vedoucí celek soutěže potrápit.

Tempo hry nebylo nijak závratné, domácí vyčkávali na naše chyby. První branka padla již ve 2. minutě, kdy jsme si nepohlídali náběh Táborského, jehož tvrdá střela na vzdálenější tyč byla chirurgicky přesná – 0:1. Druhá branka přišla záhy a střela byla pro Němce opět nechytatelná – 0:2. Poté jsme zlepšili pohyb a i my si vytvořili několik slibných střel. Bohužel pro nás jediné, co jsme z nich vytěžili, byly standartní situace. Ty nepatří mezi naše silné stránky. Nejblíže branky byla ukrytá střela Paděry, jehož střelu mířící do pravé šibenice domácí gólman bravurně zlikvidoval. A tak zaúřadoval opět Arsenal, kdy sehrál pěknou futsalovou akci na pár dotyků – 0:3. Nám se zásluhou Radka Keprta podařilo alespoň korigovat – 1:3.

Následovala pětiminutová přestávka a utkání pokračovalo. Arsenal měl utkání pod kontrolou, nejčastěji prověřoval Němcovu pozornost Táborský, náš strážce svatyně byl pozorný. Na druhé straně se dvakrát ve 100% šanci ocitl Doležel, naneštěstí jeho loby mířili metr nad. Dobrou střelou se prezentoval i dobře hrající Radek Keprt, ale úspěšní již nebyl. My svoje příležitosti neproměnili, to domácí ano, asi ze čtyř šancí se dvakrát radovali – 5:2. Zbývalo pět minut do konce, a tak jsme se odhodlali, pro nás, k nestandartnímu stylu hry – POWER-PLAY.  Neměli jsme co ztratit, proč ne. Kombinace se nám dařila, jenže zkušený Arsenal nás nepustil do vyložené brankové příležitosti. Minutu do konce jsme chybovali a domácí stanovili konečný stav na 6:2 ve svůj prospěch.

V poklidném utkání, které bylo plynulé a bez zbytečných emocí, byl Arsenal pánem na hřišti a dokráčel si k tomu, po čem toužil, 3 bodům. Z naší strany to byl určitě nejlepší výkon za poslední tři utkání. Nyní nás čeká boj se sousedem v tabulce – FC Kloboučky, které jsou pouze o skóre před námi.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery