Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2014/2015

Kloboučky nám oplatili podzimní porážku

publikováno 14.03.2015

Komentář z webu FC Kloboučky !!!!

Orli Kotvrdovice - FC Kloboučky 4:10 (1:5)

Branky: Doležel Jan 2, Keprt Daniel, Zouhar Tomáš - Vintr Ondřej 5, Selinger Tomáš 3, Štrublík Ladislav, Němec Lukáš

ŽK: Grómský Petr, Jarůšek Tomáš, Keprt Daniel, Zouhar Tomáš, Beneš Michal - Selinger Tomáš

ČK: 0 - 0

Rozhodčí: Radim Čep, Michal Herold 

Delegát: Dilhof Martin

Diváků: 25


K zápasu s Kotvrdovicemi jsme nastoupili v šesti hráčích do pole a brankářem. To domácí zaplnili téměř všechny kolonky v zápise - devět hráčů a brankář. Pohled na sestavy obou týmů mohl napovědět divákovi že se při sledování tohoto střetnutí rozhodně nudit nebude. A nenudil.

 

Úvodní branka padla již v 5. minutě, když Chadima naservíroval gólovou přihrávku Vintrovi -1:0. Ten samý hráč se prosadil i o dalších pět minut později, 10. minuta Vintr - 2:0. Soupeři se podařilo snížit, i když trošku kuriózně. Od tyče odražený míč si nikým neatakovaný dobíhající Selinger srazil nešťastně do sítě 2:1. To vše probíhalo v 15. minutě a mohlo se zdá, že se oba soupeři domluvili na brankách v pěti minutových intervalech. Bohužel nebo spíše bohudík, ne. Od této chvíle začaly brankové hody. V 17. minutě vstřelil branku Vintr, kterému asistoval Selinger -3:1. V 19. minutě se opět prosadil Vintr a asistenci si připsal znovu Selinger - 4:1. V té samé minutě, tj. 19. se ještě zapsal mezi střelce Selinger (5:1) a uzavřel brankový účet první dvacetiminutovky. První část zápasu byla bohatá na gólové šance v nichž jsme ale byly více produktivní. Střely na branku Kloboučky 16-11 Kotvrdovice. Orazítkované brankové konstrukce: vyrovnáno - Kloboučky třikrát břevno, Kotvrdovice třikrát tyč.

 

První část druhého poločasu to vypadalo jako kdyby se nás vůbec netýkala. Soupeři jsme dovolili snížit skóre a to až na rozdíl jediné branky. V 21. minutě se trefil Keprt - 5:2. Ve 24. minutě Zouhar - 5:3 a ve 29. minutě se zapsal na listinu střelců Doležel - 5:4. Bohužel pro soupeře to byl dnes jejich poslední střelec. Gólový náskok jsme začali znovu navyšovat ve 34. minutě, kdy Němec proměnil penaltu po faulu na Chadimu - 6:4. Ve stejné minutě se střelecky prosadil Štrublík (as. Němec) a znovu nám vrátil klid s tříbrankovým náskokem - 7:4. O dvě minuty později navýšil skóre Selinger, asistence Chadima - 8:4. V tomto čase již nějakou dobu hraje frustrovaný soupeř s pěti fauly a první desetimetrový kop přichází ve 37. minutě. Vintr s přehledem proměňuje a v zápase dává již pátou branku - 9:4. O několik vteřin později se k další desítce staví Vilém Horák, ale neproměňuje. Za to v 38. minutě si Selinger počínal jako zkušený mazák a nechytatelnou bombou z další nařízené desítky zakončuje brankový účet na 10:4.

 

I přes mírné obavy před zápasem jsme jej zvládli na jedničku. Výjimka v našem výkonu byla desetiminutovka ve druhém poločase, kdy jsme soupeři povolili dotáhnout skóre na rozdíl jediné branky. Avšak i přes to jsme dokázali zápas dovést do vítězného konce. Dnes to byl vynikající týmový výkon ve všech řadách, počínaje brankářem a útočníky konče, navíc okořeněný pěti góly Ondry Vintra.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz